2013. március 11., hétfő

Adok valami jót...

 ...az egészségemnek mától.
Kell a vállamnak a kezelés, kell a gerincemnek is. Másért mentem  a háziorvoshoz, és mellesleg megemlítettem azt, hogy a még nyáron kificamodott vállam azóta sem működik rendesen. 
Kaptam beutalót, elmentem  a szakorvoshoz, és be is szippantott a gépezet szerencsére. Mától egy hónapig minden másnap délelőtt kezelésekre járok Balfra. Szerencse, hogy délután és este dolgozom, így nem kell betegszabadságra menni ennyi időre, és remélem segít a torna, az úszás, a masszázs és az elektromos kezelések. 
Máskor jobb volt mindig utána, ezúttal sem lesz másképp. Egyre inkább értem igazán a nagy öregek mondását arról, hogy csak egészség legyen.Sok minden van, amit egyre jobban értek.
Szombaton láttam meg igazán, hogy közeledik a tavasz, hétvégenként vagyok kinn többet a  szabadban, így az egyhetes ugrások különösen feltűnőek.



Ma elment Cipő. 
Dúdolom a sorait, leginkább most ezt:

"Hosszú az út míg a kezem a kezedhez ér
Szeretni valakit valamiér'..."

( Bódi László - Cipő)

Ma a politika is elszomorított...Nagyon!

9 megjegyzés:

  1. Azt hiszem most hasonló sors vár rám is...hiába a sportos múlt...az idő vasfoga...:)))) Be vallom még soha életemben nem voltam gyógyfürdőben gyógyítás céljából... most viszont kifejezetten vágyom rá! :)))

    VálaszTörlés
  2. "Egyre inkább értem igazán a nagy öregek mondását arról, hogy csak egészség legyen.Sok minden van, amit egyre jobban értek."
    Ez a kor előnye... Sajnos, amikor már tényleg hasznosíthatóan elsajátítottuk, elfogy az élet... (most nem rólad van szó, Éva, előtted még a java! a válladat is meghazudtolva!)

    VálaszTörlés
  3. Ozser, érezd jól magad, és kívánom, hogy használjon.
    Flora, előttem sincs már az élet, számolgatom, mennyi évem van nyugdíjig, és hogy addig lesz-e egyáltalán munkahelyem.
    Próbálok egészségemmel törődni, hogy munkahelyről ne rögtön a temetőbe menjek: És ezt komolyan mondom: egészségügy helyzete romlik, nyugdíjkorhatár emelkedik. Nekem már 65 év!

    VálaszTörlés
  4. Kolléganőm szokta mondogatni, figyeld meg ötven után már minden év számít. Ezt meg az orvosom, legalább napi kétszer öt percet tornázzak. Ha betartom, érzem milyen igaza is volt. Csak nehéz betartani, pedig csak kétszer öt perc.

    VálaszTörlés
  5. Hogy figyelsz az egészségedre az nagyon helyes. Jó az a fürdőkúra minden korosztálynak. De az öregséget nyugodtan elfelejtheted még hosszú időre. Én egy híján 70 éves vagyok és szombaton rollereztem az unokámmal :-)))(persze idegen szemek nem láthatták)

    VálaszTörlés
  6. Holdgyöngy, a mozgás jó, de én is hanyagolom.Most van egyéni és vizitorna is, ilyenkor belelkesedem, aztán lanyhul majd.

    VálaszTörlés
  7. Alterego, mikor nagyon fáj valami, akkor elkezdek figyelni az egészségemre. Valahogy a megelőzés marad ki. Ha valamit terveznem kell a jövőmre, akkor ez kell, hogy legyen.
    Roller? Az nagyon jó lehetett az unokával!:-)
    20 perc múlva indulok Balfra.

    VálaszTörlés
  8. Márta, az is jó lenne!:-)Bármi jó lenne!:-)
    Beleállt a kezelések után a görcs a hátamba, kaptam injekciót, valahogy hazabuszoztam, és feküdtem délután.Dolgoznom kellett volna, de a kezelőorvosom nem javasolta.

    Mozgalmas az este:
    - Van új pápa!
    - Az Alaptörvény módosítása pedig alá lesz írva. Helyesebben aláírja Áder János!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu