2013. február 28., csütörtök

Februári összefoglaló

1.Többet kellene tenni a lélekért, ha a betegségről szólt ez a hónap. Már mindegyik "kibillenésem" javulófélben van, vagy túl vagyok rajta.
A törött lábujjam már rendben, még  nyáron kificamodott vállamra a kezeléseket márc. 11-től kapom a balfi szanatóriumban( rászántam magam, hogy elmenjek végre, csak kicsit későn!), gerincemre is lesz kezelés egyúttal. 
Arcüreggyulladásomra nem használt az antibiotikum, 1 hét betegszabadságon voltam, most kezd belőlem kikopni, de szedek egy immunerősítőt orvosi tanácsra, másnak is ajánlom, ha felső légúti megbetegedésekkel küzd. Brocho-Vaxom a neve, az ára húzós, de más gyógyszerre is elmehet ez a pénz.
2. A tél kitett magáért: sok hó, sok szépség, sok lapátolás! Régen volt ilyen igazi telünk. Szeretem ezt az évszakot.3. Hóembert építeni jó, régen vettem benne részt, mindenképpen meg kell említeni a februári összefoglalóban. 
4. Könyvélményekhez sorolhatom többek között:
-Varga Lóránt: Minden út Rómába vezet... . 
- Romain Gary: A virradat ígérete
5. Nyelvkönyveket lelkesen kitettem, alábbhagyott az a lendület, amire számítottam, de tudom, hogy eljön az ideje hamarosan. Mást helyeztem előtérbe, ami időigényes, de ez inkább most mentegetőzés-féle. Márciusra áttéve a német tanulás. Most már így lesz!
6. Aminek eljött az ideje, az a selejtezés, rendezgetés lakáson belül. Régen csináltam egy olyan igazit, ez viszont most tényleg az hosszú-hosszú idő után. Nagyon jó érzés, egyfajta szabadságot és új teret ad.
7. Blogvilág:  Nagyon szerettem Sofia blogját, visszajött Serenity néven, és örülök neki.
8. Ünnepek? Ebben a hónapban van Valentin nap, nem számítottam a virágcsokorra, de jó volt megkapni.
Volt farsang is volt, nézelődőként vettünk részt rajta pár óra erejéig, hogy ki ne maradjon, amibe belenézhetünk. Mert én még mindig inkább szemlélődő vagyok, mint cselekvő.
9. Ebben a hónapban kifejezetten befelé figyelő voltam, újra érdekel a meditáció( tanulni) és az agykontroll( felfrissíteni).
10. Munkahely még megvan, de már 3 felé is tartozunk, úgyis mondhatnám 3 felügyeleti szervünk van. Pénz sehonnan nem jön felújításra stb., de fizetés még van. Ez fontos, mert számlákat fizetni kell.


4 megjegyzés:

 1. Néha olyannak is kell lenni! :)
  És persze az ember néha hajlamos a kevesebb mozgásra...főleg télen:) De majd most ha jő a tavasz! :)

  Ébredj, új tavasz,
  jégtörő, sugaras,
  gallyat gombosító,
  rügyet rojtosító,
  mindenféle madarakat
  víg versre tanító.

  :)

  VálaszTörlés
 2. Jó érzés visszanézni, ha minden nem is volt pozitív, de "volt" és túléltük!
  1-2 óra múlva indulunk fiammal M.o-ra, s talán holnap reggelre ott leszünk.
  Ha minden jól megy, a jövő héten jelentkezem.
  Addig is minden jót, Éva, neked és azoknak, akik közel állnak hozzád.

  VálaszTörlés
 3. A Bronho-Waxonról az jut eszembe, hogy kb. 20 évvel ezelőtt tört be a hazai piacra, és újdonságként írta fel a gyerekverziót a kislányomnak a gyerekorvos felső-légúti megbetegedésre. És tényleg hatásos volt. A karamell ízű szirup csodákat tett, aztán a kapszulák is. Kb. 15 éve nem hallottam róla, csak itt Nálad, mert változtattam a gyógyszeres gyógyulás módszerein.
  Jobbulást Neked mindenben! A március igazán szép hónap!

  VálaszTörlés
 4. Ozser, köszönöm a szép sorokat.Mozogni kell!:-)
  Flora, már úton vagytok jó utat nektek, várlak vissza.
  Heva, én kapszulában szedem, és remélem, hogy hatásos. Kb. egy hónapig tartott az arcüreggyulladás, most már jobb. Az immunerősítés mindenképpen szimpatikus.

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu