2012. június 18., hétfő

Múlt héten...

 ... közelgő júniusi hőség,  tanév vége, számokkal, statisztikával foglalkozunk már a gyerekek helyett. Gyerek ugyan van még, de már kevesebb, vagy érettségizik vagy gyakorlatra jár.
Fiatal kollégával tervezzük régóta, hogy el kellene valahova menni. Napok, hetek múlnak, nem  megyünk, csak emlegetjük, de azt sűrűn. 
Az elmenésen  egy fiatalember azt érti, hogy  sörözni menjünk, és persze megy a foci EB is. Tehát megyünk sörözni egy munkahelyhez közeli helyre, közben meccset nézünk, mellettünk mindenki szakértő, veszünk sós mogyorót is a vendéglátóipari egységben, nevezzük egyszerűen kocsmának.
Aztán meggondoljuk magunkat -erről egy hőbörgő nőszemély is tehet-, bár nem is annyira zavar, inkább tanulmányozzuk a kissé lehetetlen helyzetet. Legyen ebben  is részünk! 
Átjövünk hozzám, nagy tál pattogatott kukorica az ölünkben, mi is "szakértünk", van  sör is a hűtőben, én már csak hűs ásványvízre vágyom, és közben gurul a labda...



2 megjegyzés:

  1. És hogy sokszor mennyire nem számít a korkülönbség egy-egy békében eltöltött estén vagy kocsmázásban. Tapasztalatom szerint néha még a világnézeti eltérések sem, mert mindent felülír a jóakarat.

    VálaszTörlés
  2. Így érezzük mi is, de én ezzel a kollégával ( fiam lehetne) nagyon jól kijövök, nagyon egy húron pendülünk...

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu