2012. június 22., péntek

Éjjel megérkezett,




és 20 fok alá ment a hőmérséklet. 
Igaz, hogy éjjel, de akkor is megkönnyebbülés. 

14 megjegyzés:

  1. Engem is 3 óra körül ébresztett a hűsítő, kissé hangos, ESŐ! Azóta ki-be csukogatom az ablakokat, mert beesik sajnos...Lassan elvonulni látszik!

    VálaszTörlés
  2. Azóta minden ablak nyitva, hűl az átmelegedett lakás, kint most is csak 21 fok, és borult az ég.Végre valami enyhülés a sok forró nap után.

    Tamás, nem irigyellek, ilyen körülmények között olyan nagy koncentrációt igénylő tantárgyakat tanulni vizsgára...Vizsga mikor lesz? Tudom, hogy telnek a napok.

    VálaszTörlés
  3. Engem fél háromkor ébresztett a dörgés, aztán még három jókora zivatar jött nagyjából óránként. Örülök a felfrissülésnek, csak annak nem, hogy fél 3 óta ébren vagyok. :(((

    VálaszTörlés
  4. Ági,
    aludni ilyen zivatar mellett valóban nem lehetett. Sopronban már délután is esett, 22.30-kor jött az első nagy hulláma az esőnek, és éjfél előtt a nagy mennygörgéses, nem alvós.:-)
    Azt hiszem ma éjjel tudsz te is aludni majd, mikor lehűlt a levegő, és kellőképpen fáradt is vagy már.Napközben tudsz, van rá lehetőséged?

    VálaszTörlés
  5. Itt nyoma sem volt viharnak, talán egy kissé a levegő lehűlt.

    VálaszTörlés
  6. Tamás, tarts ki, tudom, hogy nagyon nehéz.Emlékszem a saját kínlódós vizsgaidőszakaimra. Várom a híreket, és a korábbi jegy görbületéről is a hírt.

    VálaszTörlés
  7. Holdgyöngy, itt most kint 21.7 fok, ami kellemes, és néha esik az eső is. Viszont bent még mindig 26.5.
    Ablakok nyitva!!!

    VálaszTörlés
  8. Éva, de jó Nektek! Nálunk semmi, csak iszonyat meleg, nem kapni levegőt, borzasztó. Semmi eső, semmi vihar, talán most megmozdult a levegő. Férjem most volt permetszerért, mondta Neki az ember,hogy ne permetezzen senki, mert iszonyat vihar jön. A vihart kihagynám, csak a meleg enyhülne már! Nem is tudjuk, milyen a 21 fok. Biztos jobb lesz!!!:)))

    VálaszTörlés
  9. Compot, kívánom azt a bizonyos esőt. Tudósíts majd légy szíves, hogy kaptatok-e az égi áldásból.Nagyon szeretném, és érdekel.
    Itt a zivatar is elviselhető volt, jég sem volt, károkat sem okozott, csak ömlött, ömlött.

    VálaszTörlés
  10. Éva, napközben is tudnék aludni, de ha nem muszáj, inkább elkerülöm, mert a nappali alvás után annyira "hülye" leszek, hogy el van rontva a napom további része. :) Úgyhogy csak végszükségben alszom nappal, ha valami miatt annyira álmos vagyok, hogy leragad a szemem.
    Most viszont (fél 10 van) már tényleg megyek aludni, mert fél 3 óta hosszú volt a nap. Úgy néz ki, csöndes éjszaka lesz. :)

    VálaszTörlés
  11. Ági, jó pihenést! Én ha 10-15 percre el tudok szundítani nappal a fotelban az jó. Ha eldöntöm, hogy le kell feküdnöm napközben, mert nagyon fáradt vagyok, akkor elrontom úgy a nap hátralévő részét, ahogy te is.:-)

    VálaszTörlés
  12. Nálam 30 fokra hűtött a vödörből-zuhé - egész éjjel mászkáltam, nem lett frissebb. És már megint 33 fok van. De, jobban bírom, mint tavaly. És holnap hajnalban is jó lesz, mikor leszaladok egy vonattal Tihanyba a levendulafesztivál második napjára kolléganőmmel és nővéremmel. Isteni lesz bizonyára, majd írok róla a blogomba!

    VálaszTörlés
  13. Várom a levendulafesztiválos tudósítást.Én sajnos idén sem voltam ott, de balatoni levendulában máskor volt részem, és még fesztiválban is lehet.Ez ugyanis a megvalósítható álom kategóriába tartozik.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu