2017. szeptember 13., szerda

Ha

anyunál vagyok, és ő a megszokott TV programjait  nézi, én is melléülök, és vele nézem. Ő olyankor közben elmeséli az előzményeket, ha sorozatról van szó. is Jól megvagyunk.
Van egy sorozat melyben van egy néni, helyesebben úri hölgy bottal, csipékkel. Vannak jó beszólásai, kissé naívak, de adott helyzetre találóak. A legutóbbi:
"A élet nem túlságos boldog, ha túl sokat morfondírozunk rajta."
Nem jöttem egy darabig, mert volt a számítógépemmel valami probléma. Kolléga megígérte, hogy eljön megnézni, ide is ért, de érkezése előtt egy perce megjavult. Nem tudom mi történt, de ez olyan Murphy törvényes vagy fogorvosos történet.


7 megjegyzés:

 1. :) Melyik ez az öreg csipkés hölgyes film?
  Bár nálunk mot a napokban elvettek egy csomó csatornát. Nem mintha túl sokat néztük volna. remélem,hogy az általad említett film csatornája megmaradt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Downton Abbey a Story 4-en vasárnaponként.

   Törlés
  2. Nagyon szeretem, az első vetítést ki nem hagytam volna, pedig állítólag nem vagyok sorozatfüggö.:)

   Törlés
  3. A leírásból rájöttem, hogy erről a sorozatról van szó. Én imádom! A hölgynem nagggyon jó beszólásai vannak. Én még a csodálatos ruhákat szeretem és azt ahogyan változik a divat és ezt szépen mutatják.

   Törlés
  4. Úgy látom közös ízlésünk van. :-)

   Törlés
 2. Örülök, hogy irtál anyukádról is, és hogy jól van, jól megvagytok - ahogy irod...
  elkezdett hiányozni a tévém, ahogy olvastalak - u.i. hónapok óta rossz. (nekem az éjszakai jó filmek hiányoznak)...majd hívok egy szerelőt, hátha megjavul egy perccel előbb , hogy ideér? :) (jó tippet adtál)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kívánok minden jót a tévéddel kapcsolatban.

   Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu