2015. november 15., vasárnap

Írjam, ne írjam?


Nem tudom ki mennyire vette észre, hogy 2 hete csak hétvégenként jelentkezem, mert ismét olyan helyen vagyok (kimondom, hogy a kórházban), ahol szándékosan nincs használható internet, mert mindenki inkább figyeljen magára és a másikra ott azon a bizonyos helyen. 
Remélem, hogy gyorsabban javulok most, mert a csodálatos adventi időszakot itthon szeretném tölteni. Ez az én elhatározásom, kérdés hogy az orvosok, hogyan látják, és én milyen állapotban leszek. Nehéz dolog a depresszió...



Hétvégenként hazajöhetek. akkor itt is jelentkezem, és megosztom magam a számomra két fontos személy között, ha éppen nem sírok, kicsit édesítem az életem, és éljen a "Dolce far niente" vasárnap estig, mikor már megtettem nagy nehezen az itthoni elmaradt dolgaim is, és orvosom szavait idézve lehetőleg magammal nem túlzottan szigorúan bánva élvezem (?), amennyire tudom az itthoni napokat. 
Talán mesélek neki a hálanaplómról egyszer, mielőtt végleg hazajöhetek.


Utóirat: Hogy én mennyit gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést vagy sem...

19 megjegyzés:

  1. Csodálom és mélységesen tisztelem az őszinteséged. Kívánom: úgy alakuljanak a dolgaid, hogy minél hamarabb és minél többet édesítsd a pillanataid.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy megírtad. Veled vagyok a gyógyulásodban. Éva, írd a hálanaplód, igaza volt Ann barátnőjének egyszer csak formálni kezdi az embert. Persze személyiség- és hitfüggő, de működik. Pénteken nagyon gondolkodtam Kőszeg vagy Sopron, s ha mentünk volna gondoltam volna veled.

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást, Éva! Köszönöm, hogy megírtad.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, hogy megírtad! Talán így neked is segít majd egy cseppnyit a tudat, hogy sokan várjuk majd a hétvégét és drukkolunk neked!
    Igen....nagyon nehéz dolog a depresszió...

    VálaszTörlés
  5. Gyogyulast kivanok szivbol! ne leyenek second gondlataid az irassal!

    puszillak!

    VálaszTörlés
  6. Én is köszönöm, hogy megírtad, és hogy olvashattam. Minden tiszteletem a tiéd - és sok-sok szeretettel gondolok Rád. Nagyon-nagyon hiányoznak a szépséges gondolataid, amiket rendszeresen írtál - és remélem, hogy mihamarabb ismét mindennapossá válnak majd.... szeretném! :)

    VálaszTörlés
  7. Gondoltam ilyesmire, kedves Éva... Tisztelem az őszinteségedet hűséges látogatóid iránt. Hátha neked is segítenek ezek a látogatások... Nehéz a depresszió végére járni, de lehetséges! Voltam rá nagyon közvetlen tanú.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Éva! Gyanítottam valami hasonlót. Jó, hogy megírtad, szerintem már az is a gyógyulás jele, hogy néven nevezed a bajt, és meg is tudod osztani. Szeretettel gondolok Rád ismeretlenül is: Fogarasi Klára

    VálaszTörlés
  9. Nem csodálom,hogy gondolkodtál a bejegyzés közzétételén,mert ezt a betegséget igazán az tudja megérteni,aki átélte,átéli.....

    VálaszTörlés
  10. Ismerem az érzést. Az orvosom szerint még egy húzásom van és én is kórház. Puszillak, vigyázz magadra, gyógyulj!! <3

    VálaszTörlés
  11. Én észrevettem. Gondolunk rád, várunk vissza mindig, sok-sok szeretettel. Én is írom a hálanaplót, már 800-on túl tartok, és a végtelenségig szeretném folytatni. Tudod, a kincsünket törékeny cserépedényben tartjuk (ez egyik kedvenc gondolatom), s nem lehet soha annyira törékeny, hogy ne lehetne szép, érdemes és hasznos. Gyógyulást, kitartást, nagyon szeretünk...

    VálaszTörlés
  12. Ó, én nem jövök mindennap, csak olykor-olykor, így nekem annyira nem tűnt fel. Sokszor nem figyelünk eléggé... Örülök, hogy megírtad, számomra egy jel, hogy figyeljek oda jobban. Köszönöm!
    Nagyon drukkolok, hogy mielőbb kilábalj, tudom, mivel jár ez...Gyógyulást! Jobbulást! :-)

    VálaszTörlés
  13. Gyakran benézek ide és kereslek. Emlékezni szoktam a sok évvel ezelőtti, más helyen történt írásainkra. Gyógyulást, kitartást.
    BMari

    VálaszTörlés
  14. Nagyon köszönöm az őszinteségedet! Kitartást, mielőbbi jobbulast kívánok!!!
    Nagyon értékes ember vagy, nagyon sok ember számít Rád, az írásaidra így az ismeretlenben is... A Hálanaplót már nagyon régen fontolgatom én is... Most úgy döntöttem holnap elkezdem :)

    Várlak vissza én is! Ölellek... És Imádkozom érted!

    Piroska

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  16. Jobbulást kedves Éva! Szeretettel gondolok Rád.

    VálaszTörlés
  17. Köszönöm nektek, erőt adtok!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu