2015. március 17., kedd

Hálanapló


24. Juhnyáj és akolszag természetessége.
25. Volt nálam könyv annak, akinek éppen kellett időtöltésre.
26. Hímzett ágynemű vasalása.
27. Kolléga áradozik, hogy milyen kedves és aranyos a barátnője ( Jelzők tőle!).
28. Idei első medvehagyma krémleves frissessége.
29. A ritmus élménye.


5 megjegyzés:

  1. http://1000awesomethings.com/the-top-1000/

    VálaszTörlés
  2. Húha, köszönöm, áttanulmányozom.

    VálaszTörlés
  3. Éva, mond mit csinálsz mostanában?, mi volt kedd óta?, egy hete minden nap?, mit szólsz a tavaszhoz?, hova tetted a téli ruháidat?, selejteztél a tavasziakból?, merre jártál a fényképezőgépeddel? egészséged hogy áll? mi történt a számítógépeddel? szoktál olvasgatni látom, de az írással mi a problémád? mi ez a lehangoltság? engem érdekel mi van veled az életed napjai?, Mit gondolsz, mi lesz jövő ilyenkor ugyanebben az órában?, tervezed már a nyári szabidat? tudsz síelni? és biciklizni? voltál mostanában színházban? vagy koncerten?moziban? elolvastad a Fanni könyvét, mi a véleményed?elgondolkodtál milyen érzés tudni - olvasva az akkori őt - amit akkor ő még nem tudott?eszedbe jutott erről a te naplód? beszélgettetek a lányokkal a munkahelyeden erről a könyvről?elmesélnél egy napodat, pl. a hétfőit?? vettél valami újat, kaptál valamit, szereztél valami régit, dobtál ki valamit, amit megbántál??????nem haragszol, hogy itt kérdezősködök?
    ?:)))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Katalin, hogy feltetted ezeket a kérdéseket, naponta erre járok, de látom nem kaptál választ, remélem nincs baj! Hiányzol Évikém!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm az érdeklődést, és a kérdéseket, egyszer biztosan megválaszolom őket. Gondoltam, hogy tartok egy kis blogszünetet, aztán ha meggondolom magam, akkor úgyis jövök.
    Pusszanat nektek.:-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu