2014. november 28., péntek

Kőszegi pillanatok


Kávézás közben egy baráttal beszélgettünk, visszaköszöntünk az ismeretlennek is, aki mindenkit üdvözölve belépett, és ajtónyitáskor gyorsan tűnő hideget hozott magával aznap reggel.
Előző este sétáltunk a városban, mert az előbb említett baráttal a születésnapi vacsoráját jártuk le még mi négyen, miután a többiek hazamentek. 
Eszembe jutott, hogy egy inkább nappal ismert helyet egyszer este is látni olyan, mint hóban visszamenni valahova. 
A sötét és a hó jótékonyan takarja ugyanis a hibákat, és mi is elcsendesedünk az utcákon, mert bár bizonytalanul, de mégis tudtuk, hogy a látottak szépségét is meg kellene ott fogalmazni, de végül egyikünk sem szólalt meg.



6 megjegyzés:

  1. "Eszembe jutott, hogy egy inkább nappal ismert helyet egyszer este is látni olyan, mint hóban visszamenni valahova." Találó. Kipróbálom.

    VálaszTörlés
  2. Érdekes, valamelyik korábbi bejegyzésednél olyan érzésem volt, hogy Kőszegen jársz. A fenti mondat engem is szíven ütött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a bordó kalapos hölgyes kollázsra gondolsz, oda is írtam alulra, hogy a képek Kőszegen készültek, de kisbetűkkel, mindjárt kijavítom nagyobbakra.

      Törlés
  3. Még sosem volt Kőszegen az estében. A városok téli-esti arca amúgy is annyira más... olyan szeretem-más.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nincs ez a szülinap, akkor mi is mindig nappal voltunk ott eddig,főleg az ottani határátkelő miatt. Ha már ott vagyunk, akkor megállunk egy sétára, és némi finomságra is.

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu