2013. december 26., csütörtök

Az első nap és a második nap története

25-én jó volt anyu tortáját megkezdeni, és nála ebédelni. Amilyen zűrös volt ez az év, van abban egy kisebbfajta csoda, hogy együtt vagyunk még. Benne is volt tumor, bennem is, de  még megvagyunk, kicsit kényeztettük is egymást az ünnep örömére.
Aztán megállapítottam, hogy jó a vasútállomáson várakozni valakire, közben nézni a kivilágított vonatokat, a benne ülő vagy a peronon álldogáló utasokat. Jó meglátni végül a pontosan begördülő vonatban a számomra megérkezőt is!
Eljött karácsony másnapja, ma délre megjöttek a srácok, és elmentünk ebédelni. Ajándékba kaptam, hogy nem kellett főznöm. Thomas finoman jelezte, hogy micsoda dolog az, hogy régen találkoztunk. Igen, igaza van. Van két "készen kapott fiam"sok éve, és ez jó! Anyjuk helyett ugyan nem vagyok anyjuk, de szeretem őket. Tudják is ez ők jól, és ott tudtuk folytatni a beszélgetést, ahol abbahagyatuk legutóbb, szerencsére így van ez mindig! Egyébként napra készen tudunk egymásról mindent, de a személyes találkozás jó!
Jött egy váratlan vendég is délután örömömre M. öccse személyében.  Mivel ízlett neki a magyar bááájgli, hóna alatt egy egész rúddal távozott.:-)
Kávé, tea, süti, sok beszélgetés, ajándékozás, egy mécses, két mécses, sok mécses... Az ajándékozás végül jól sikerült, kár volt annyit problémázni rajta korábban.
Tudom, hogy Thomas újra randizik, és azt is, hogy Markus még nem. Egy kicsit belementünk magánéletbe.
Aztán a maradék süti összepakolása a torkosabbik számára, és búcsúzás.
Majdnem vége a karácsonynak.



U.i.: Holnaptól nagyon-nagyon visszafogom magam az evésben! 

1 megjegyzés:

  1. Keresztyén! Én a mákosat jobban szeretem, mint a diósat!:-) Az ünnep jó volt, nem is hagytam volna elrontani.
    Kb 70 km-re laknak a fiúk.Bécs nem távolság innen. Csak szervezés kérdése lenne a gyakoribb találkozás. Ami késik, nem múlik!:-)Igaz, ők is tanulnak, dolgoznak, így hétközben a dolog nem nagyon jön össze, a hétvége meg nekik is kell minden "másra".Máskor jobban megoldottuk, majd ezután is ráállunk a dologra.Egy húron pendülök velük nagyon, és ebben benne van nagyjából minden!:-)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu