2013. szeptember 23., hétfő

A hivatalos nyár utolsó délutánja

Vasárnap délután pár órával a csillagászati ősz kezdete előtt jártunk egyet.Vittem, és felvettem sapkát is, kabátot is, mert rezgett a léc nagyon előző este, hogy esetleg beteg leszek. Az "esetleg" bizonyossá vált, folyik az orrom, mint a vízcsap.
Egy alig észrevehető kert is megállásra kényszerített sok más mellett( pl. apró virág, pergő festék...)
A kert mellé a "titkos" jelző ugrik be számomra azonnal, ebből nem tudok kikászálódni.
Továbbra sem tudom mi az, hogy titkos kert? Szem elől alaposan elzárt hely, esetleg tényleg valami titokhoz van köze? Nem kincsre gondolok, abból már kinőttem, hanem légyottokra, találkákra. Abból még nem nőttem ki? :-D A romantikus énem is mondatja ezt velem, és a Jane Austen regényeiből készült filmek helyszíneinek emlékképei is. 
Egyébként szép volt a délután a közeli Ruston és St. Margarethenben, és az ég is igazi szeptemberi kék volt határon innen és túl is.
Most pedig kiteszek egy 100-as papírzsebkendőt, hogy ne legyen olyan fenemód idilli a helyzetem.:-)




10 megjegyzés:

  1. Csodaszép képek!!!!Micsoda klassz helyen járhattatok!
    Sajnos sokan betegek és te is...:( Én most kászálódok ki belőle....

    VálaszTörlés
  2. Mammka, tőlünk két 20-25 percnyire lévő osztrák falu és kisváros, ahol jártunk, ahogy írtam is. Szoktunk határon innen is maradni, de most éppen úgy döntöttünk nyugat felé megyünk ebéd után. Micsoda lehetőségek, igaz? A határ közelségén múlik csak.
    Az jó, ha kikászálódsz, én ezt még nem mondhatom.Nem is lehet gyorsítani. Tudod, hogy egy hét vagy 7 nap,alább nem adja senki, de én mindig tovább húzom a megfázásos vagy influenzás tünetek produkálását.

    VálaszTörlés
  3. Júlia, pedig ha jól megnézed a képeket, semmi különös nincs bennük, amiről készültek. És mégis?!

    VálaszTörlés
  4. Az én náthám - mely köhögéssé fajul általában - még Alice ajándéka, 10 napja! Soha nem tudok ellenállni a ragadós pusziknak! Aztán meg hetekig tartó nyavalya lesz belőle...

    VálaszTörlés
  5. Ozser, mert itt mindnyájan meglátjuk, amit kell.

    Rózsa, akkor többféle ajándékot kaptál Alice-tól. Nekem most tényleg, mint a vízcsapból úgy folyik, alig győzöm kapkodni a zsebkendőt elő!Te úgy kaptad, nekem pedig a fejem fújta át a hideg szél múltkor. Nem volt velem sapka, és ennyi elég is volt.
    Gyógyulást nekünk!:-)

    VálaszTörlés
  6. Pont ezt akartam irni amit Tipitá, húúú, az a pad!!!!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  7. Igen, az a pad nagyon ott van!Remélem, hogy eleget használják, mert egyébként tényleg nagyon elvadult, alig látogatott volt a kert. Nincs a gazdája tudatában, hogy minek a birtokában van.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu