2013. szeptember 20., péntek

Úton 2. - Hmmm

Apó zavaró tényezők:
Mindig láttam, hol mehetnénk ki az esőből( bár engem nem zavart), de mindig csak hosszan elérhetetlenül előttünk - mintha tolnánk-, vagy mellettünk volt az a bizonyos világos csík. Néha érzek máskor is így, ha nem is utazom. 
Vannak ilyen életszakaszok. Most számomra az elérendő világos csík az állandó fejfájásom megszűnése.



Előttünk pótkocsis hosszú valami, és az előtt is battyog egy betartva szerencsére a megengedett sebességet, sőt annál lassabb is.  
Lehet mögé szépen besorakozni az egyre sűrűbben eső esőben, majd reménykedni, hogy a körforgalomban majd másfelé veszi az irányt az a hosszú járgány. Aztán azt is látható persze, hogy végül arra indexel, amerre mi is megyünk majd.
Én kínomban felnevetek, M. morog valamit németül, amit jobb, hogy nem értek.


U.i.: Olvasva Katalin és Flóra bejegyzéseit továbbá a magam tapasztalatait is hozzátéve tudom, hogy felül kell emelkedni ezeken. Ezek olyan apró bosszúságok, melyeken nevetni is lehet a felülemelkedés előtt.Az út részei, melyek megadják a savát borsát az autóban töltött időnek. :-) 
A nagyobb problémákon is érdemes felülemelkedni, miután kimondtuk a véleményünket. Különben rombolnak. Nem oktatni akarok, csak írok.

4 megjegyzés:

  1. Ez a bosszantó, főleg, ha a sofőr még alátok is tesz. Értsd középre húzódik stb. Amúgy imádok utazni, bármin. Legalább kis jó is legyen az úticél mellett.

    VálaszTörlés
  2. Nem tett alánk a sofőr ez esetben. Nézegettem az úton, annyi a látni- és a megélni való.Pedig látszólag mind semmi. Azon gondolkoztam, hogy csak azért figyelek ilyenekre, mert nincs is "nagyobbszabású" megfigyelnivaló, vagy sokkal több érdemes a figyelmünkre, mint hinnénk.
    Sok kis történettel találkozunk.

    VálaszTörlés
  3. Ha meg ketten vagytok az autóban, a beszélgetéssel észrevétlenül is elmúlik az idő...

    VálaszTörlés
  4. Jókat lehet az autóban beszélgetni valóban. Előzéskor, figyelős helyzeteknél elhallgatunk.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu