2013. augusztus 30., péntek

Napló

Nem tudom, hogy lesz úgy a kék-fehér csíkos füzet naplómból kívánatos napló, de alakul, és olyanokat is beleírok, hogy munkából hazajövet mostam, és az ágyneműt kiteregettem az erkélyre, de este már lusta voltam beszedni, és azzal az indokkal hagytam kinn a kissé párás, csípős nem szárító időben, hogy majd reggel úgyis süti a Nap(?). 
Lehet, hogy van tanulsága, hogy a kényelmességet, nevezzük inkább lustaságnak, meg lehet magyarázni.Tulajdonképpen máris kezdem megszeretni a spirálfüzetem a kezdő napi szürke macskás versidézettel, és a tanévkezdő értekezletünkkel kapcsolatos egy-két gondolatommal. Meg hogy ropog a tartóm, jó lesz nem bólogatni!:-))) Nem attól fájt eddig sem!:-)
Írtam bele egy mondat erejéig egy aktuális politikai eseményt is. Nagyon "sokoldalú" napló lesz ez, már látom.:-)


8 megjegyzés:

  1. Szeretem a füzeteket,naplókat!kedvencem a kék búzavirágos.:)
    Egy napló nagyon sokrétű,ahogy az életünk is.

    VálaszTörlés
  2. Ha az ember a teljes szabadság, kötetlenség jegyében írja - csak így élvezetes igazán! - akkor valóban az életünket tükrözi, ahogy Mammka is mondja!
    Érdekes megfigyelni azt is, hogy milyen különbségek alakulnak ki a bloggal!

    VálaszTörlés
  3. Sok örömöt kívánok az íráshoz. Hosszú évek távlatában érdekes dolog lesz látni a változásokat. A lelked válaszait visszaolvasni, látni majd a megtett utat.

    VálaszTörlés
  4. Azért kezdtem a csíkos füzetet, mert spirálos, és ehhez volt kedvem. Különbségek a bloggal? Bizonyára több személyes kerül a füzetbe, mint a blogba. Politizálni a blogban nem fogok, mert a blogom nem erre szánom. Attól még figyelem az eseményeket nagyon is.
    Bólogatás? Nem ettől fáj a nyakam!:-)
    Most nincs visszaolvasandó naplóm.Ami volt, megsemmisítettem.
    Köszönöm a kommenteket.

    VálaszTörlés
  5. de szép füzetekkel lepted meg magad!

    régebben nagyon szerettem a szép füzeteket, írószereket, egy-egy szép darabbal mindig gyarapítottam a gyűjteményem, elhtároztam, hogy majd naplót, idézeteket, gondolatokat írok beléjük... de sokszor sajnáltam beleírni, sajnáltam megkezdeni, a szép fehérséget elrontani...a legtöbb üres maradt :)
    aztán a lányaim mindet összefirkálták-rajzolták kiskorukban... talán pont erre vártak annyi évig!

    mostanában meg már alig írunk...
    jó látni, hogy valaki naplónak való szép füzetet vesz! sok örömed teljék benne!

    VálaszTörlés
  6. Lillácska, a helyzet az, hogy én is sajnálom elkezdeni őket abból az okból, amiről te is írsz. A füzet szépségéhez méltó gondolatokra várok, aztán nem jön össze mindig.Ezt kell elfogadnom, hogy a napjaim tükröződjenek benne, ne elvárások a naplóval kapcsolatban.
    Most a kék-fehéret kezdtem el, mert "gyakorló naplónak" szánom. A spirál füzetet egyébként is jobban szeretem( most jöttem rá), mert ki lehet hajtani, és az ölebe téve is lehet írni bele. Helyesebben ágyban is este, mert az az igazi.
    A lányaid firkája volt a legmegfelelőbb a füzet használatára, ha addig üresen álltak. Tényleg így teljesedett be a sorsuk.

    VálaszTörlés
  7. Nekem 2 ketto van, amit kb 2011 ben kezdtem irni.Az egyikben leirtam egy baratnom betegseget.Ebben olyan esemenyeket irok le, ami gyakorlatilag folytatasos, mint egy sorozat a tv-ben.
    A masikba nap kozben, utazas, vezetes kozben ha valami eszembe jut, erdemleges, leirom.Persze en szamomra erdemleges:)
    Nagyon szeretek visszaolvasni, hihetetlenul megelpo tud lenni, pedig en irtam, irom:)

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu