2012. augusztus 14., kedd

Mai gondolataim( részben!):-)

- Elmondom a véleményem az illetékesnek. 
Általában alapból nem fogadja el, tehát falra hányt borsónak tűnik. Hangsúlyozom , hogy "tűnik", mert később mégis érzem a hatását, mikor már nem érzi úgy az érintett, hogy ő az örök vesztes, ha más véleménye is szóba jöhet a sajátján kívül.
Végül is nem az idő a fontos, hanem hogy eljusson az üzenet. Csak addig volt rossz, míg ennek nem voltam tudatában.
- M. sok mindent tud rólam, ifjúkori szerelmeimet is néven nevezve. Ezért történhetett meg, hogy rámutatott egy plakáton egy névre.  Igen, az egykori Ő nevét látta meg, hiszen viszonylag ismert ember lett belőle! Én észre sem vettem a plakátot, még jó, hogy M. igen!:-) Talán foglalkoztatja, hogy mennyire volt fontos az a valaki nekem?
Én is tudok az ő volt nagy szerelméről,  éppen azon gondolkozunk, hogyan szerezhetnénk róla információt.Vajon mi lehet vele?
- Persze, hogy jó, hogy van blog. Van kétség is szerepét, meglétét illetően, de átbeszéljük, én is átgondolom, és megy az élet tovább.



15 megjegyzés:

  1. Csodaszép az a kulcsos fotó!!!!!

    És hogy aludtam? köszönöm: jól, egészen hajnali fél 4-ig,amikor egy fránya szúnyog belezúgott a fülembe..)

    VálaszTörlés
  2. Az a fránya szúnyog!
    Probléma megoldása hogy történt?:-)))

    VálaszTörlés
  3. Szépek a fotóid (nem is lehet ez másképpen:) szeretem mindegyiket, mindegyiket valami másért, de mind jól esett, esik:)
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Szúnyog probléma megoldása: már oda van készítve az éjjeliszekrényre a Vape (bio) szúnyogriasztó spray, azzal befújom kicsit magam,ezt utálja a szúnyi.Még 1x próbálkozott a zöngéssel. Az az őrjítő, nem is a csípés.
    Alvás, reggel 6-kor macska bepakolása, aki nálunk volt albérletben-lányomé- utána zuhanás az ágyba vissza,így "szépen " el is aludtam.:(
    Egyébként jól vagyok.:)

    VálaszTörlés
  5. Mozgalmas éjszaka! :-)Még macsek is volt.
    Mikor közelít a szúnyog- még a távolban repked-, akkor bízom benne, hogy félrehallottam csak. Utána hirtelen belezúg a fülembe(ez már bizonyosság), odacsapok, és bízom benne, hogy talált a csapkodás. Nem vagyok híve az állatok ölésének, de célravezető szúnyog esetében. Kockázata az, hogy véres lesz az ágynemű.
    Mikor újra megjelenik, akkor fel kell kelni, és a tettek mezejére lépni.
    Szerencsére évente 1-2 kóvályog be a szobába, szúnyogriasztóm nincs is.

    VálaszTörlés
  6. Mági, az csak jó, ha jól estek!:-)
    Szívesen.

    VálaszTörlés
  7. de szép az a kis kulcs!
    nyit is valamit? :)

    VálaszTörlés
  8. Lillácska, dekorációként szolgált a kulcs.
    Ruston( Ausztria) van egy nagyon szép panzió, és annak egy még szebb udvara. Ha ott járunk, mindig bemegyek az udvarra szétnézni. A tulajdonosok büszkék rá, bárki bemehet csak úgy körülnézni. Ott kattintottam! Nem hiszem, hogy nyitna bármit, biztosan eredetileg is dísznek szánták.

    VálaszTörlés
  9. "Végül is nem az idő a fontos, hanem hogy eljusson az üzenet."
    Nagy bölcsességre valló gondolat, Éva. Mint ahogy az is, hogy partnerünk "előző életével" is békésen megférünk. Hihetetlen, hogy mennyi (valószínűleg kellő önbizalom hiányában szenvedő) embernek okoz ez utóbbi problémát...

    VálaszTörlés
  10. Flora,
    Igen, a legagresszívebb emberek önbizalom hiányában szenvednek és tulajdonképpen gyengék. Mint ahogy a saját véleményükhöz a végsőkig ragaszkodók is azok, félnek az újtól, és attól, hogy alkalmazkodniuk kell, és elvész a vélt falkavezérségük.
    Harcba szállnak mindenkivel olykor feleslegesen. Elmegy az energiájuk, elveszik az energiát sokszor a semmiért. Közvetlen közelemben van valaki, aki 3 éve "harcol".Tulajdonképpen tényleg a semmiért, mert a változást kikerülni nem lehet.
    Meg egyébként is, nem azért van igazam, mert hangosabban mondom, mint a többi.
    Az idézett bölcsességem?:-) Mikor az ember már eleget kínlódott, akkor kitermeli az ilyen gondolatokat. Vagy kétségbeesésében, vagy merem remélni tényleg a korral, tapasztalatokkal járó fejlődéssel.

    VálaszTörlés
  11. Előző élet? Igen, ez egy nagy titok számomra is, nem is igazán tudom hogy kezelni.

    VálaszTörlés
  12. Nincs olyan akinek nincs előző élete. Szerintem egy kapcsolat mikor kezdődik a múlt zárul, s onnan van egy új időszámítás. A múlt megtörtént, úgy ahogy, ezt vállalni kell, de már múlt. Elmúlt. Én a másik dolgainak kiteregetését nem szeretem, az az ő kettejük élete volt.

    VálaszTörlés
  13. Holdgyöngy, én a reinkarnicióra gondoltam most, mikor az előző életet emlegettem.Lehet, hogy Florát is félreértettem, azt hittem, ő is arra gondol.Most újra olvastam a mondatát, és már biztos vagyok, hogy félreértettem.
    Partner előző( rajtam kívüli) élete? Hát, persze hogy volt.Tilos az információkkal visszaélni, féltékenykedni stb.
    Egyébként a bejegyzésemben megemlített dolog, nem partnerhez kapcsolódik. Szerencsére ilyen gondunk nincs.
    Ha már itt tartunk...
    Átbeszéltük az előző kapcsolatainkat is M-nal, és nem kiteregetés volt egyáltalán. Én nem így éreztem. Komoly beszélgetés, nem a másik( korábbi partner) kibeszélése, hanem általános emberi hibák, tévedések, sőt, jó a döntések elemzése.
    Szinte elvont síkon ment az egész, és mindenképpen hasznosnak találtam.Kell valakivel beszélni, akiben bízik, és ez most én vagyok.
    A jó beszélgetések kellenek, megtudom az ő véleményét, elmondhatom a sajátom, jobban megismerjük egymást.

    VálaszTörlés
  14. Tudod, nekem volt egy nagyon rossz élményem, egyből az ugrott be. Szörnyű volt.

    VálaszTörlés
  15. Holdgyöngy, megértelek. Nekem még soha semmilyen rossz élményem az ilyen beszélgetésekkel kapcsolatban nem volt.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu