2012. július 7., szombat

Frissen mosott...




...függöny fönn van illatosan anyu lakásában. Ez kell az otthonérzethez, gyorsan meg is csináltam.
Van még munka, pedig a nagyján túl vagyunk, de megbeszéltük, hogy majd hétfőn folytatjuk. Még a  világ teremtése sem 3 nap alatt zajlott le, mi is több időt szánunk a takarításra. 
Rám egy kis szűkkörű szülinapozás vár hamarosan. ( Nem az enyém!) Ajándék gyümölcstortát kora reggel megcsináltam, a hűtőben pihen. Utazik egy kicsit ebben a melegben, de a légkondi miattunk is 21 fokra van az autóban beállítva. Pár percet kibír a következő hűtőszekrényig velünk.Nekünk még ez utóbbi sem adatik meg!:-)
Hogy a poros, fizikai munka utáni fürdést követően milyen egy esti pihenés?
Egy kancsó limonádé, fotel, ventilátor, kintről az eső utáni hűlő levegő befelé a nyitott ablakon át, és közben Poirot nyomoz.
Valahogy így is lehet...







10 megjegyzés:

  1. Nem irigyellek Titeket ebben a nagy melegben a poros munkáért. Jólesik utána a leírt pihenés. De ha a nagyján túlvagytok, akkor az már jó. Jobb, mint fűtési idényben. Majd csak vége lesz, kitartás. Jó szülinapozást.

    VálaszTörlés
  2. Csak nem a Mama?
    Mindegy is, kié, mindenkinek jó egészséget kívánunk.

    VálaszTörlés
  3. Mostanában nincs módomban barangolni, de két helyre mindenképp benézek mindig, a másikat biztos kitalálod:) Igen, így lehet, ventilátor, frissen mosott függöny,limonádé, jóleső lehet a megérdemelt pihenés. A fürdő, limonádé akkor esik a legjobban, ha jól megszenvedtünk előtte értük. Szép ünneplést kívánok, sok boldogságot az ünnepeltnek!

    VálaszTörlés
  4. "Hol a boldogság mostanában?" Hát, itt esik és alig van 18°... Vigasztalanul szürke felhőtakaró a brit szigetek felől...

    VálaszTörlés
  5. Compot, még holnap jöhetnek az utolsó simítások, a festés, majd ősszel lesz. Most a takarítással végeztünk, illetve végzünk holnap, visszakerült minden a helyére. Szusszanás, mert anyunak sok lenne egyszerre a felfordulás. Lendületet veszünk, és folytatás később.

    VálaszTörlés
  6. Stali, M. idősebbik fiának a szülinapja volt.Köszönöm a jókívánságot.

    VálaszTörlés
  7. Cirip, köszönöm az ünnepelt nevében, és kitaláltam hova kukkantasz be még mindenképpen.:-) Köszönöm, hogy én vagyok az egyik!:-) Minden jót!

    VálaszTörlés
  8. Flora, mi már tényleg kitikkadtunk a melegtől,a kialvatlanságtól, és tényleg nem túlzunk. Sok ez már, megvisel nagyon mindenkit.
    Te pedig majdnem fázol, és hiányzik a fény és a meleg is. Talán nem ennyit igényelnél, de lehet, hogy egy-két napig míg ez is jó lenne,míg átmelegednél. Itt kicsit állítólag enyhül jövő héten, nem tudom hozzátok mikor érkezik meg a hosszabb nyár, de majd tudósíts. Veled örülünk!

    VálaszTörlés
  9. Aliz, de jól előkaptad a humorod!:-)))
    Jó lenne abban a 18 fokban, esőben most egy kicsit, ugye?

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu