2017. január 11., szerda

Késő


estig dolgozom, a buszmegállóból egy utcai hőmérőre látok, és a hidegtől könnycseppes szememmel látom a mínusz 9 fokot, felhúzom a kesztyűmet. Este úgyis előkerül a kézkrém, mert a hideg érzékennyé, pirossá teszi a kezem. A január fehér és hideg.
Lassan itt van az iskolákban a félév a gyerekek fele üldögél tanulás nélkül, mert már úgyis mindegy, a másik fele belehúz, hátha menthető még, ami menthető. Mi pedig ott vagyunk biztatónak, segítőnek, olykor kemény kényszerítőknek azok számára, akik úgy gondolják úgyis mindegy, és a meggyőzés sem használ. 
Szerencsére vannak olyanok, akik tudják, hogy tanulni kell, sőt élvezik is.

9 megjegyzés:

  1. A kezem állapotát én sem értettem mire rájöttem mitől lett olyan. Régen olvastam tőled tanulós (diák) történetet. Szerettem olvasni, amikor róluk írtál.

    VálaszTörlés
  2. Évikém bármerre is jársz, kivánok itt is Nagyon Boldog Születésnapot és jó egészséget sok szeretettel.Most is mint mindig várlak vissza!! <3 Puszillak: Zsóka

    VálaszTörlés
  3. mintha csak ma írtál volna
    (legalábbis, ami a havas képeket illeti

    VálaszTörlés
  4. Évekig ez a blog volt a kezdőlapom!
    Nagyon sajnálom, hogy már nincsenek új képek,hangulatok, gondolatok, álmok, de a remény még bennem él, hogy sohasem késő újrakezdeni!

    VálaszTörlés
  5. Úgy látszik, még van mit tanulnom a bejegyzések terén. Eltűnt az irományom. De újra próbálkozok.

    VálaszTörlés
  6. Először azt írtam, hogy minden nap itt kezdem a blogolvasást. Évek óta. (Nem tudom újra ugyanazt leírni, de... valami hasonlóra törekszem.)Van időnk, szeretetünk és türelmünk, és egyszer majd nagyon fogunk örülni, hogy a téli képek után nyáriakat is találunk az oldaladon. Nagyon örülök annak is, hogy látom, hogy minden nap megnézed a kedvenc oldalaidat. És majd írsz, ha eljön az ideje. Nagyon nagy élvezettel szoktam újraolvasni az előző évek hasonló időszakainak a bejegyzéseit is. És hát tudod, hogy nekem mindig is a balfi bejegyzések maradnak a nagy kedvenceim, mint ahogy ott jártamkor is a Te lépteidet véltem felfedezni. Üdvözöllek szeretettel!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu