2016. április 30., szombat

Összepakolok

a  kórházban, hazahozom a mosnivalót, és jövök haza. Így szokott ez mostanában lenni. Látom az alagút végét is, ami vélhetőleg jövő hétvégén fényesedik teljesen ki, vagyis hazajöhetek. Ha korábban, akkor korábban, de később nem akarok.
M. távol volt, ő is jövő hétvégén jön haza egy hosszabb utazásról, lassan helyre áll a rend.
Anyu múlt héten a sürgősségire került, és én éppen ott aludtam nála, mikor rosszul lett. Hálás vagyok a sorsnak vagy a felsőbb hatalomnak, hogy akkor voltam azon a helyen, ahol éppen kellettem. Tulajdonképpen ezt szoktam sokszor kérni imáimban, hogy a megfelelő helyen legyek a megfelelő időpontban.



6 megjegyzés:

  1. ... a megfelelő helyen, a megfelelő időpontban... Ezt adja meg az Úr mindnyájunknak!! Jó hétvégét kívánok Éva!

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy olvasom a bejegyzésed, tudatosult bennem, hogy álmodtam veled mostanában. De hogy mit, arra már nem emlékszem, csak annyira, hogy beszélgettünk és M felől kérdeztelek, hogy jön-e. :-)

    VálaszTörlés
  3. drága Éva, sajnos nem tudunk mindig a megfelelő helyen és időben lenni, hogy másokon segítsünk, erre képtelenség törekedni (azt hiszem),
    kívánom neked, te a saját életedben legyél megfelelő helyen, megfelelő időben

    VálaszTörlés
  4. Évikém örülök, hogy látod az alagut végét. Hidd el, a sors akarta, hogy jókor legyél jó helyen, igy Édesanyád "biztos kezekben volt", remélem már jobban van, kivánok Neki mielőbbi gyógyulást.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu