2014. június 4., szerda

Múlnak a napok

Egyik a másik után, minden a régi, csend van, megoldandók lassan fogynak, és várom a tanév végét is, de az igazi szünet csak július első hetének végén jön el, mert addig a gyakorlatok miatt ügyelünk, de az már könnyebb lesz.
Az első képen annak a sörözőnek az ablaka van, ahová szombaton a nagy eső elől menekültünk be végül. Ez a teáskanna nem igazán illik oda( vagy mégis?), ezt nézegettem és az esőcseppeket az üvegen, miközben megittunk egy pohár sört, és hozzá némi kolbászt, mustárt és tormát, hogy jobban múljon az idő.
Az a kis szúrós jószág meglátogatott, és drukkoltam, hogy ne szúrja át a pulóverem, míg kattintok, és pöccentek egyet rajta, hogy tovaszálljon. 
Közben vannak rövid utak is autóval például egy temetőbe, ahová egy családi történet főszereplőjének sírját mentünk megkeresni, meg is találtuk, és átbeszéltük a mostani és a múltbéli életek eseményeit.
Szóval, múlnak a napok...Most pedig elkísérem anyut a kórházba egy vizsgálatra, és utána még beérek a munkahelyre is.



8 megjegyzés:

  1. "Érdekes" pont egy Söröző előtt kapja el az ember az eső! :) Olyan hangulatot csináltál, hogy megyek és én is egy kis darab kolbászkát eszem, paprikával, teát nyáron nem szeretem, sör nincs itthon, majd iszom rá egy kis buborékost. Különben is valahogy nekem is meg kell ünnepelnem tegnap szürkehályog operációm volt, sikerült már délben itthon is voltam, aki ilyen gondokkal küzd az ne féljen, mert semmit nem érez az ember, az időt inkább előtte, utána a sok cseppetés veszi el.

    VálaszTörlés
  2. Zsókám, kapualjtól kapualjig futottunk a sörözőig.:-) Bárcsak éppen előtte kapott volna el, mert akkor rögtön meglett volna a védelem, de így sem volt rossz!:-)
    Operáció? Ajjaj, ahogy olvasom sikeres volt, csak utána kell türelemmel kitartanod. Gondolok Rád!

    VálaszTörlés
  3. Éva, az utolsó képről úgy tűnik, hogy elég melegen öltözöl még a júniushoz képest!

    VálaszTörlés
  4. S ahogy olvaslak érzem, a napok ritmusát. Tudod, már nem is tudom hol tartunk, a korai meleg idő, a mostani változékony, a termések érése, valahogy bezavart, megzavart.
    Nekem ezek az ünnepek kellenek már, aztán pár nap szabadság. Most valahogy magamnál vagyok.De voltak a tavaszban hetek, amiket nehezen viseltem. A fotóidról ugye ne szóljak?

    VálaszTörlés
  5. Rózsa, még kabát is kellett aznap, mert esős, kissé hűvös nap volt. Ma már szandálban voltam, és egy rövid ujjú blúzban. Mindig hirtelen történnek a változások. Egyik nap kabát, másnap már blúz.

    VálaszTörlés
  6. Holdgyöngy, kell a Pünkösd most, már várom, hogy lesz egy plusz nap.A napok ritmusa? Mindig ugyanaz, és nem mondhatom, hogy ez rossz avagy jó.Kissé monoton, de mikor úgy általában elegem van, akkor nem is bánom. Egy kiadósabb probléma nagyon megviselne.
    Időjárás? Nem szeretem a kánikulát, ahogy öregszem egyre inkább megvisel. Fiatal koromban meg sem kottyant! Ez van!

    VálaszTörlés
  7. Ugyanilyen cipőm van! :) Vagy ezt már írtam egyszer? :)

    VálaszTörlés
  8. Mintha írtad volna, Tipitá! Nagyon kényelmes, ugye?

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu