2014. március 1., szombat

Helyzetjelentés március 1-én

Legfiatalabb kollégám szülinapját ünnepeltük a héten. Anyukája sütött tortát, volt más finomság  is. A tortán cseresznyés gumicukor díszítés volt. Vén fejjel is vadásztuk a gumicukrot!:-) Nagy élmény volt!
Voltam orvosnál gyógyszert felíratni csütörtökön, a váróteremben sok köhögős emberrel üldögéltem viszonylag egészségesen. A doki is mondta, hogy járvány van. Tegnaptól fáj a torkom, szerintem ott szedtem össze valamit. Pedig azt hittem ezt a szezont már megúsztam.  Kibírható még az állapot, de nem szeretem, és holnap tényleg kúrálom magam. Ma főztem, anyu jött hozzám ebédelni. 
M. Nizzában ázik, itt sütött a nap, friss, tavaszi idő volt, de nekem a bentlét esett jól. Délután beszélgettünk, repetáztunk is a rántott csirkéből és a krumplipüréből. 
Utána olvastam( olyan jó béke szállt meg közben), jó sok teát ittam, és felidéztem, hogy mi mindent olvastam össze a kúrálásról már. Használtam azt, ami volt itthon. Mézbe tettem fokhagymát, teába citromot, volt itthon mandarin is, és bevettem C vitamint is. A nyakamon pedig sál!
Politika! Figyelem a krími-ukrán-orosz eseményeket...Soha nincs nyugalom.:-(


10 megjegyzés:

  1. Jobbulást! - sajnos mi is jártunk már úgy, hogy valamiért elmentünk a rendelőbe egészségesen - és ott összeszedtük a bacit, ha addig sikerült megúsznunk... nagyon bosszantó, a többiről nem is beszélve!
    Tegnap én is elgondolkodtam ez ukrán helyzeten, és az oroszokon... próbáltam "reális" híreket összeszedni, mert azt tudom, hogy a média néha saját szájíz szerint tálal dolgokat, és jó lenne tisztán ltáni, de azt hiszem, ez a lehetetlennel egyenlő.... én remélem csak, hogy most erős túlzásról van szó, mármint, a helyzet mélységének felnagyításáról - nagyon remélem...

    VálaszTörlés
  2. Most sem jön jókor.
    Gyógyulj ki mielőbb!
    stali

    VálaszTörlés
  3. Stali, Krikszi, köszönöm, ma reggelre rosszabbodott. Minden forgatókönyv szerint megy. 100-as papírzsebkendő is rendesen fogy.Ma egyedül vagyok itthon, hogy ne fertőzzek senkit.

    VálaszTörlés
  4. Politika? Józan eszemmel is átgondoltam az ukrán helyzetet, és veszélyesnek találom.Párhuzamot vontam a saját lehetséges és valós helyzetünkkel. Akkor sem nyugodtam meg! Ez van! Viszont reménykedem, mert képtelenség mást tenni.

    VálaszTörlés
  5. Jobbulast kivanok! A nagy hideg egyik elonye,evek ota nem voltam influenzas.

    VálaszTörlés
  6. Ó.:(Jobbulást kívánok! Még én sem gyógyultam meg teljesen,de haladok.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva, gyógyulj meg gyorsan, jön a tavasz! Nyilván feléltük utolsó téli ellenállásunkat is.
    (az ukrán helyzet nagyon bonyolult, mindenkit nyugtalanít...)

    VálaszTörlés
  8. Jobbulást, sok önkényeztetést és utána gyors gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  9. kedves Éva, látom te is visszatüsszögöd magad, mint Bogi, ő is alig lett jobban, most megint lázaskodik, tüsszög, "szörcsögökhörcsögök" ahogy ő mondja

    annyira melegen süt a nap, hogy nem tudjuk, mi is legyen, aztán meg még hideg van (hajnalonként köddel, )mindenki szanta meg széjjel tüsszög jó nagyokat!, hogy aki még nem kapta el, nem sajnálják tőle...

    Szereted a Echinaceát?, én ezt, meg Béres cseppet, C vitamint, annyira félek, hogy visszahullok, abba szörnyű kórba amiből olyan nehezen lábaltam ki, sólámpát, Bioptron lámpát...hjaj

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a jókívánságokat!
    A 4. napot csinálom most, még van pár hátra, de legalább ennyi már elmúlt.
    Én az Oscillococcinumot szoktam ilyenkor szedni+ C vitamin, Algopyrin, tea( hárs, kamilla), méz,citrom stb.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu