2014. február 13., csütörtök

Ha

a szükséget jóként éljük meg  akkor birtokában vagyunk valaminek, ami tényleg megkönnyítheti a nehéznek ígérkező napokat. Nincs ebben semmi új.
Nem tudtam ezt mindig, és azt sem, hogy akár tanulandó dolog is lehet mindez, ezért gyakran többször morogtam a kelleténél. Későn érő, de ígéretesen előbb-utóbb a lényeget is felismerő típus vagyok!:-D  
Mostanában is teszem, persze, hogy teszem, de a morgásnak is legyen értelmet adó súlya, mert ha állandóan elégedetlenségünknek adunk hangot, akkor már senki nem figyel ránk, csak az elsárkányosodást látja, ami egyenes útként vezet az energiavámpírsághoz is. 
Ennyi bevezető után közlöm, hogy a már kötelező gerincdoktoromhoz vezető veszprémi útjaimat kirándulásnak fogom fel, és azt, hogy a beígért eső helyett végül esővel kevert havat kaptunk tegnap végig az úton, kifejezetten örömmel nyugtáztam.



6 megjegyzés:

  1. Ha már ez jutott hirtelen eszembe.
    Fene a gusztusodat!
    :-)
    stali

    VálaszTörlés
  2. Igazad van,jól teszed! itt eső esett.ma meg ragyog a nap.:)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a kijárással megtanultam én is. Képzeld a munkahely a lakásomtól 3 percre van, ehhez képest a házhoz két átszállással jutok el. Ma már élvezem, ha kimarad pár nap, már amikor látom a tájat otthonos melegség tölt el.

    VálaszTörlés
  4. :)))

    csak te tudsz ilyeneket írni:))))

    VálaszTörlés
  5. Epikurosz is azt mondja, ne emésszük magunkat olyan dolgok miatt, melyeken nem változtathatunk!
    Egyszer csak fordul a kerék, s lesz talán egy kis örülnivaló is!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, hogy itt jártatok.
    Ja, kérem könnyű nekem. A telet is szeretem, a havat is( nincs is morgás miatta), és akkor sem volt, amikor az elég nagy mennyiségben a szembejövő kamionok beborítottak minket havas latyakkal, de úgy igazán!), és vágyaimhoz képest olyan keveset utazom, hogy 2 óra 14 percnyire távol lenni az utcánktól egy napra, már komoly kirándulásnak tudható be! :-)
    Ma már sütött a nap, még reggel volt foltokban hó, de valahogy nagyon erőlködik már februárban a tavasz újra!
    Egy kis immunerősítő öröm jusson nektek is!
    :-))) Katalin, jól van, na!:-)))

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu