2013. április 6., szombat

Márciusi összefoglaló

-A tél kitartó, havazás, hideg, madáretetés, általános tavaszvárás, de helyette belvíz, hideg és újabb hó. A Tőzikét sem láttuk újra Csáfordjánosfán, mert víz alatt volt. 
Ibolyát már láttam, a medvehagyma valahogy eddig elmaradt, pedig várom.-Ünnepek: Márc.15-e az elakadt járművekről és a hóviharról szólt. A hónap utolsó napjára esett Húsvét első napja. Nyugodt, szép ünnep volt számunkra, igaz, nekem a sürgősségi osztály is, de sikernek könyvelem el, mert elláttak, gyógyszert is kaptam.
-Balfra járok márciustól, kezeléseket kapok a vállamra és a gerincemre. Van eredménye és hátránya is. Ez utóbbin azt értem, hogy meg lehet fázni és fertőződni is közben.
-Elkezdtem a németet csigatempóban, M. a magyart tanul, meglátjuk mire megyünk mi ketten!:-)
-Nem fogytam, nem híztam, de ezt a helyzetet sikernek sem könyvelem el. Mikor jön a jobb idő a nordic walking botok is előkerülnek, és gyakrabban megyek gyalog a munkahelyemre.
-Sienkiewicz és Krasznahorkai László élményeim voltak az olvasásban.-Egy akciót kihasználva van két új olvasószemüvegem és dioptriás napszemüvegem.Az előbbiek különösen kellettek.
-Selejtezést abbahagytam ebben a hónapban, mert nincs időm rá. Délelőtt Balf, délután munkahely, a hétvége a hiányok pótlása, és egy kis pihenés, valamint önmagam megosztása két szerettem között továbbra is. 
-M. elment a srácokkal Szlovéniába és Horvátországba, én toronyiránt kirándulgattam leginkább vele: Nagycenk, Bük, Röjtökmuzsaj, Nikitsch és átgyalogoltunk Fertőrákosról az osztrák Mörbischbe is. Akkor éppen mintha tavasz-féle lett volna! 
Ültem melegedve egy szép kandalló mellett, és felfedeztünk Sopronban egy jó teaházat. Éppen ideje volt!-A politikában szeretném látni: "Aki hatalom birtokában van, annak önmérsékletet is kell gyakorolni." Nem igazán jön össze.!:-(
Észak-Korea a hónap végén megijesztett, meglátjuk mi lesz.


11 megjegyzés:

 1. Tarka élet:)- szeretem a szubjektív tárgyilagosságot!
  Üdv.

  VálaszTörlés
 2. Tudod volt egy vitánk, s már azt hittem én vagyok "elfogult", tudod az önmérséklőkkel. Legfeljebb nincs a szemem előtt színes fátyol.

  VálaszTörlés
 3. Júlia, Holdgyöngy, én ilyen vagyok: Tárgyilagos, visszafogott.
  Mondhatjuk az életem "tarka" életnek is, de inkább hétköznapian egyszerű. :-)

  VálaszTörlés
 4. És, mint tudjuk, ami egyszerű, az nagyszerű is.
  Élni jó - én szeretek lenni.

  VálaszTörlés
 5. Jó ötlet ez az összefoglaló! Megtelik vele a hónap, kiderül, hogy mi minden történt velünk, amikor úgy tűnt, hogy nem sok minden... Márciusban uralkodott a hideg és a tél, kívül-belül...

  VálaszTörlés
 6. Stali, vannak nehéz időszakaim, de alapjában én is szeretek lenni!

  VálaszTörlés
 7. Flora, nem titkolt szándékom, hogy év végén majd visszaolvasom.

  VálaszTörlés
 8. Én különben olyan tele lélekkel, mosolyogva írtam, hogy tarka- számomra idegen , színes világ, érdekes elemekkel...külön élmény beletekinteni.( Esetleg másként hatott a megjegyzés? )

  VálaszTörlés
 9. Nem hatott másképp, Júlia! :-)Én meg azt is akartam sugallni, hogy a hétköznapi élet is lehet színes a maga egyszerűségével. Én ebben a világban érzem jól magam.

  VálaszTörlés
 10. Igen- a mi életünk- kinek-kinek a magáé, kihívásaival, örömeivel, szép, teljes élet.
  Igyekeztem vissza, hogy megnyugodjam:)

  VálaszTörlés
 11. Ne aggódj, hogy félreértelek. Jól is fogalmazol, és tudom is hogy érted. Nagyon remélem, hogy így is marad.:-)

  VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu