2012. március 26., hétfő

Vasárnap délután



Erdő, víz, virágok, majd egy nagy rét szalmabáláinak tövében leheveredés csak úgy, mert addigra elfáradtam, és nagyon kívántam. A föld abszolút közelségét is akartam, fölszedni belőle az energiát. Vagy ez a gondolat is túlzás? Egyszerűen csak elnyúltam terv és szándék nélkül!
Nem akartam mást és többet utána sem, csak még erdőt, még vizet, virágot, és valahol újra megpihenni a napsütésben.
Ez volt a lényege  a tegnap délutánunknak, miért is szaporítsam a szót tovább.


10 megjegyzés:

  1. és ennél több nem is kell. Gyönyörű lehetett.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűszép délutánotok lehetett...csodás képeket készitettél...

    VálaszTörlés
  3. Milyen jó idő volt tegnap.Én is kint voltam a levegőn, virágoztam, kertészkedtem meg csak úgy ültem a napon.:)
    Mennyit kirándultok!Aktív pihenés, követendő példa. Csak tudnám, hogy miként mozdítsam ki a velem élő számítógép "őrültet" a masinája mellől.:)

    VálaszTörlés
  4. Cirip! Nem is akartunk többet! Eredetileg tőzike nyílást akartunk nézni egy arról híres erdőben, de már elnyílt múlt héten. Azért jártunk egy nagyot enélkül is, volt más virág és látnivaló a természetben.
    Piroska, nagyon kellett már a friss levegő és a napfény.
    M.látszólag sokat megyünk, de szinte mindig egy-egy nagyon közeli helyre a hétvége egy napján. Nem akarunk autóban ülni sokat, és erdő, patakocska, fa, levegő,néha kisváros van mindenhol. Az én " számítógép őrültem" szerencsére ki is mozdul velem, mert amúgy mozgás párti is.Velem csak sétálni lehet vagy úszni, nagyon ritkán bicilizni, de benne van mindenben.
    Kert nincs, marad a mászkálás.:-)

    VálaszTörlés
  5. Szerencsés vagy a lakóhelyeddel, onnan igazán könnyű kirándulni, bármerre indultok. Gyönyörű hely és gyönyörű környék. :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ági, köszöntelek nálam!
    Csáfordjánosfára mentünk eredetileg, de Nagygeresden is voltunk. Nincs túl messzire egyik hely sem. Természetvédelmi területeket barangoltunk be. Eredetileg- mit írtam az előző kommentemben- tőzikevirágzást mentünk volna nézni a csáfordi erdőbe, de lekéstük. Múlt hétvégén még teljes pompájukban voltak a virágok.Nem estünk kétségbe, nagyot mentünk, szép volt minden.

    VálaszTörlés
  7. Időnként tényleg úgy érzi az ember, hogy a földből titokzatos tellurikus energiák áramlanak belé, de az is lehet, hogy csak elképzeli... Tény, hogy egyre kevesebb "közvetlen" kapcsolatunk van a földdel!

    VálaszTörlés
  8. Flora, ez hiányzik, néha tényleg úgy érzem meg kell érintenem füvet, fát, földet.Volt már máskor is, hogy csak úgy lefeküdtem a fűbe,szalmába, és egészen mély érzelmek törtek rám. Poros földúton is szoktam menni, alig tudom magam lecsutakolni este, de akkor is jó!
    Ha képzelem az energiát, hanem, akkor is hat, mert úgy hiszem. Jó kis placebo hatás.:-)

    VálaszTörlés
  9. Itt én is jártam már, képzeletben! Ha nem is pont ezen a helyen!! Nekem a Margit sziget adja a nyugalmat, csak nem hétvégén. Ez, ahol Te jártál, ez az igazi. Te, meg a természet...tömeg nélkül! De egyedül???
    Annyira vágyom egy ilyen élményre!!! Irigyellek, jó értelemben!!

    VálaszTörlés
  10. Szia Adrienn, Csáfordjánosfán és Nagygeresden voltunk. Természetvédelmi terület mindkét hely, kb. 45-50 percnyire innen.Eredetileg tőzikevirágzást akartuk nézni a csáfordjánosfai erdőben( Tőzike tanösvény, így megtalálod a neten), de lekéstük. A nagy szárazság miatt gyorsabban elvirágzott, mint hittük.
    Nem egyedül voltam, M. is velem volt.Ő felmászott a szalmabála tetejére, megdicsérte, hogy milyen jó ágya van, és szerintem el is aludt egy kicsit, mert nagyon csendben volt percekig...:-)
    Mint minden ártéri terület, hihetetlenül gazdag növényvilággal rendelkezik ez a hely, láttunk őzet, mindenféle bogarakat, madarakat is. Együtt volt minden, amit akartunk.

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu