2014. március 10., hétfő

Vasárnap

A képekből is látszik, hogy tegnap ebéd után, de még a kávé előtt elmentünk az erdőbe sétálni. 
Thomas( csíkos pulóverben) ötlete volt, mert hogy olyan szép az idő. Beszélgettünk ebéd alatt, ezt tettük az autóban, az erdőben, a kávé mellett és utána, szóval egyfolytában. 
Olyanról is, amiről Papával ( M.)  nem igazán lehet.:-) 
Markus hozta fel  a témát, majd az időnk egy részében ez volt a beszélgetésünk alapja így bizalmas hármasban: a párválasztás, nők, lehetőségek, megtalálni őket, megtartani őket ... Időszerű náluk a dolog, és most éppen facér mind a kettő. 
Rájöttem, hogy ahogy az apjukkal is bármiről el tudok beszélgetni, úgy velük is. 
Negyed 6-kor mentek el, mert 7-kor már egy színházban kellett lenniük otthon egy baráti társasággal. 
Odaadtam nekik  a maradékot, így mára  megvan az ebédjük, és jó volt gondoskodni róluk.



18 megjegyzés:

  1. Meg mindig Thomas a kedvencem :)!Es szep a kis virag is.
    Eniko

    VálaszTörlés
  2. Enikő, elhiszem, hogy a kedvenced, mert mindig megszólalsz, ha róla van fenn kép!:-)

    Ki tudja, mi a virág neve? Erdőben elég gyakran látom.

    VálaszTörlés
  3. Igazi léleksimigató volt ez az utóbbi két bejegyzésed, nekem személy szerint nagyon jólesett.... olyan emberi, olyan reménytkeltő... tudod, miért...

    VálaszTörlés
  4. Krikszi, tudom, nagyon tudom... Váljon valóra a remény,nekem is sokáig "csak" az volt!

    Még ideírom, hogy a jobb alsó sarokban azon a szíven, alig kellett alakítani, hogy megadja ezt a formát!

    VálaszTörlés
  5. Jó a fiúknak bizonyára, hogy személyedben női jelenlétre, amolyan "anyapótlóra" találtak (ha helyettesíteni nem is lehet...) Te pedig bennük ugyanúgy "gyerekpótlóra"... Örülök neki, neked.

    VálaszTörlés
  6. Olyan jó, hogy így megértitek egymást. Nagyszerű, hogy lett két csodálatos nagyfiad. :-) Bár mindenkinek betöltődnének az ilyen irányú hiányok az életében.
    A szívecske annyira jóó!

    VálaszTörlés
  7. tetszik az ágszív, bíztam benned, hogy kicsi alakítással kijön:))) a fiúk édesek,és szép időtök volt, klassz sétával, kellenek az ilyen vasárnapok

    VálaszTörlés
  8. az a virág olyan hunyorféle, sajnos nem ismerem, de valaki majd biztosan megmondja...


    tudod, hogy Thomasz nagyon hasonlít rád néhány képen? már régebben is mondani akartam, a tesója meg tiszta apja:)))))bocsi

    VálaszTörlés
  9. Éva nem tüdőfű volt az a virágod?

    http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Pettyegetett_t%C3%BCd%C5%91f%C5%B1.jpg

    VálaszTörlés
  10. Éva! Amennyire különbözhet két testvér,annyira nem hasonlítanak ők sem egymásra,pedig ,de igen: mindketten mosolygósak.
    Jó vagy német nyelvben,ha még ilyen mély témákról is folyamatosan beszéltek.:) de jó nekik!!!!!Meg neked is.:)Két fess fiad van.:)

    VálaszTörlés
  11. Igen, a tüdőfűről készítettél képet. Nálunk is nyílik, én is a hétvégén fotóztam. :-)

    VálaszTörlés
  12. Nem tudtam annyit velük lenni, mint szerettem volna, mert nem laktunk soha együtt. Viszont a találkozásaink jók voltak, és jók is. Beszéltünk tegnap arról is, mennyire hiányzott a "női vonal" az életükben, vagyis az édesanyjuk. Úgy érzik a párkapcsolat kialakításában hátránnyal indulnak, nem volt hozzájuk közel egy nő sem.M. eléggé katonás típus. Meg is jegyezték, hogy két ennyire eltérő valaki( szerintük M. és én nagyon különbözőek vagyunk) hogy tud egymással sikeresen meglenni.Talán a távkapcsolat segít ebben,igaz hátráltat is, de van már elég tapasztalatunk is már.Az önzést el kell vetni.

    VálaszTörlés
  13. Mosolyogtam, hogy találgatjátok, ki kire hasonlít. Ugye, rám egyik sem hasonlíthat, legfeljebb a véletlen műve lehetne. Markus hasonlít az édesanyjára nagyon.
    Mamka, angolul beszélünk, szerencsére vagyunk olyan szinten mindnyájan, hogy bármiről elbeszélgetünk.Németül nem tudok, pedig kihasználhatnám ezt a lehetőséget. Thomas fűtésével volt baj( szökött a gáz valahol), azt a két srác németül megbeszélte ebédkor. Aztán figyelmeztették egymást, hogy térjenek át miattam az angolra, nehogy már kimaradjak valamiből. Mondtam nekik, hogy nem fárasszák magukat,ez tipikusan pasi téma, de végül angolul folytatták ezt is. :-)
    Azt hiszem azért beszélnek velem szívesen, mert ők is érzik, hogy az életükből hiányzó női törődést, a női gondolatokat, a női lélek által megfogalmazott válaszokat a kérdéseikre tőlem megkapják.Átrágtunk már szakításokat is.
    Apjuk is törődött velük, de igazán bizalmas beszélgetések( szerelem stb) nem igazán van közöttük.

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm, hogy közösen kiderítettétek, hogy tüdőfűről lehet szó. Nekem fogalmam sem volt, de olyan szép volt az a kis színes mindenhol.
    Szív? Lehet, hogy valaki már próbálkozott, de aztán feladta. Nekem könnyű dolgom volt, csak a szív jobb oldalát kellett kigömbölyíteni.

    VálaszTörlés
  15. Nagyon tetszik,amit mutatsz, írsz, hozol- magad:)

    VálaszTörlés
  16. Júlia! Nehezen mutatok magamból, de néha kinyílok.:-)Mostanában könnyebben.

    VálaszTörlés
  17. Ebből a bejegyzésedből sugárzik az a régi bölcsesség, hogy az élet igazságos. Amit az egyik oldalról elvesz azt a másik oldalon visszaadja. Nagyon jó, hogy a "fiaid" valódi gyermekeid lettek az évek során. Mindannyian megérdemlitek egymást a szó nemes értelmében.
    Majd ha az unokák megszületnek az élet megadja azt az élményt is amit a pici babák hoznak az életünkbe. Így a kör bezárul és az anyaság érzésének boldogsága számodra is teljes lesz.
    Annyira finom amikor ilyen dolgokról írsz.

    VálaszTörlés
  18. Boróka, remélem, hogy amit elvesz a sors az vissza is adja. Vigasztaló dolog!

    VálaszTörlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu