2023. december 27., szerda

Karácsony

23-án, szombaton ültem az ablak mellett, és néztem a hóesést. Erős szél kísérte, keverte a pelyheket, és a háztetőket gyorsan fehérré változtatta a hó. Arra gondoltam, hogy az előrejelzés szerint elolvad Szentestére , de az én hangulatomat akkor a fehérség még inkább ünnepivé változtatta. Már csak egy nap volt hátra.
A Szentestét M-mel töltöttem nála kettesben. Délelőtt feldíszítettük a fáját, én már a másodikat, mert pár nappal előtte a sajátomat is feldíszítettem. Késő délutánig hallgattuk még a telefonjaink pittyegését, fogadtuk az utolsó jókívánságos üzeneteket. Aztán elcsendesedett minden, csak a karácsonyi zene szólt halkan. Szép volt az este a karácsonyfa fényeinél.
Karácsony első napján nem volt főzés, egy étterembe mentünk nyolcan, utána a kávé, az édesség és az ajándékozás már M-nél volt. Estig beszélgettünk, és gondoltunk a pici májusi érkezésére, és hogy jövőre már egy kisbaba is kerülhet ajándékként a fa alá. M. fiatalabbik fiánál kisfiú fog születni.
26-a délelőttjét még M-nél töltöttük újra kettesben, megebédeltünk, és a délután már nálam volt. Így a karácsonyt mind a két helyen ünnepeltük, nem volt senki sem egyedül, összegyűlt a család. Legyen mindenki együtt jövőre is! 
Remélem, hogy nálatok is úgy telt a karácsony, ahogy elterveztétek. Szívből kívánom, hogy így legyen.



13 megjegyzés:

  1. Örülök a boldog karácsonyodnak!

    VálaszTörlés
  2. It is so good you had a nice Xmas. I hope next year will be better for us with no covid and also with a new member in the family! We will be 6 next Xmas I hope.
    I love your pictures and you are SO lucky to have snow for Xmas here it’s all grey. I wish you a good afternoon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. I read in your blog that you are better and have more strength. I'm glad. Unfortunately, the snow melted by Christmas, but before that there was some whiteness.
      You will also have a baby next year in your family. It will be so good to have a baby near us. Watching them grow. I wish you all the best in the new year and good health.

      Törlés
  3. De jó, örülök neki, hogy szép, tartalmas karácsonyotok volt! Milyen jó együtt lenni azokkal, akik kedvesek neked!
    Jó egészséget kívánok neked és utólag is sok-sok boldog nèvnapot! 😍🎀🌹🤗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orsi, köszönöm szépen a jókívánságokat.Remélem, hogy a ti karácsonyotok is jól telt. A jó egészség fontos, ezt kívánom neked is.

      Törlés
  4. Szép karácsonyod volt! Örülök én is! :)

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos Karácsonyod volt Éva szívből örülök neki. Igazi Áldás a kisbabácska érkezése, bearanyozza majd az életeteket. Kívánok nagyon sok Örömet Boldogságot és Jó Egészséget az Új Évben. Zsike.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsike, remélem a te karácsonyod is jó és szép volt. A kisbabának mi is nagyon örülünk. Már vettek neki ruhákat, megvan a babakocsi is. Én is kívánok az új évben minden jót és jó egészséget Neked és a családodnak.

      Törlés
  6. Dear Eva
    I wish you a nice end of year!
    See you next year!! Hugs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dear Catherine, I also wish you a Happy New Year. I hope you will be healthy.It is very important.

      Törlés

zene

x

Tájékoztatás

Az Éva című blogon található képek saját fotók.

E-mail címem: editis@citromail.hu